L’espai verd de l’IES Bellvitge

III Fòrum XESC Baix Llobregat Secundària

Deja un comentario

El divendres 4 de març es va celebrar a Castelldefels el III Fòrum XESC de secundària del Baix Llobregat, amb la participació de 70 alumnes i 36 professors de 23 centres de quinze pobles i ciutats del Baix Llobregat. L’Institut Bellvitge va estar representat per 4 alumnes del nostre Consell Verd, el professor Aleix Diz i la mare Emma Nuñez.
25584940671_8721fd5c5c_z
La temàtica central d’aquest Fòrum va ser la participació. En l’acte de presentació, l’Aleix Diz va exposar el recorregut del nostre Consell Verd des de la seva formació el 2010, les reflexions sobre els èxits obtinguts, els entrebancs trobats i les perspectives de futur. Va recalcar que el Consell Verd no pot ser una mena de bolet, que s’ha d’inserir en la vida del centre, com ja han fet altres grups al centre com el de Mediació o el de Competències bàsiques que has sigut capaços de modificar comportaments. De la mateixa manera, el Consell Verd hauria de proposar activitats d’educació ambiental que siguin avaluables des de les diferents matèries, ja sigui en forma de continguts, activitats o treballs diversos.
25558887352_b6964edc16_z
Els assistents varen poder participar en l’intercanvi d’experiències que es va produir, comprovant que hi ha molts centres implicats en la millora del medi ambient i de l’educació ambiental en particular. Es varen exposar les activitats que s’han anat fent als diversos centres, amb els resultats obtinguts i sense estalviar l’explicació de les dificultats que s’han anat trobant en la seva posada en pràctica.
25047080234_bb8933abc3_z
Finalment, els participants varen col·laborar en la construcció de “sòlides” estructures realitzades amb canyes subjectades amb gomes.
25050876013_249ee1f51c_z
Cliqueu per veure les nostres fotos de la jornada >>

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s